Wednesday, July 8, 2009

Summer Veggie Curry 夏野菜カレー

Using vegetables I had left in the fridge, I cooked summer vegetable curry (Japanese style curry) tonight.
冷蔵庫に残っていたのを使って夏野菜カレーを作りました。

Angus beef, tomato (peeled), zucchini, eggplant, carrot, onion, mushroom, celery, garlic, bay leaves, butter, canola oil, tonkatsu sauce, soy sauce, ketchup, turmeric
アンガスビーフ、トマト(湯むきしました)、ズッキーニ、ナス、ニンジン、タマネギ、マッシュルーム、セロリ、ニンニク、ローリエ、バター、キャノーラオイル、トンカツソース、醤油、ケチャップ、ターメリック



Video of my mini pressure cooker. (I got a bigger one, too.)
小さい方の圧力鍋。


After 30 mins.
30分後


After I added the curry mix and some sauce. Almost everything's melted in the soup.
カレールーを入れてかき回したらほぼ全部溶けちゃった。


Ready to eat.
できあがり。


1 comment:

Anonymous said...

おう
誕生日オメデト