Thursday, June 4, 2009

ジャンバラヤ Jambalaya

塩分控えめジャンバラヤなるものが売っていたので作ってみた。

Okay, I got this reduced sodium Jambalaya today. I think it's new since I've never seen it before. Let's see how it tastes.



塩分控えめジャンバラヤミックス、ソーセージ、エビ、タマネギ、ピーマン、セロリ、生バジル、乾燥バジル、マッシュルーム、オリーブオイル

Reduced sodium Jambalaya mix, sausage, shrimp, onion, bell pepper, celery, fresh basil, dried basil, mushroom, EVOO



えーっと、やっぱり塩分控えめじゃない方がおいしいです。なんか味が薄い感じなので次からは普通のジャンバラヤミックスを使います。

hhmmm, I would say, the regular one tastes better. This reduced sodium one doesn't have enough taste to it.... I'll get the regular one next time.

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