Tuesday, March 3, 2009

ビーフシチュー Beef Stew

カゼひいちゃった。明日2つもテストがあって、さらに金曜日にもテストがあるのに。今日は自分が教えてるクラスの生徒達にこないだ作った中間テストをやらせたところ。明日には少しはよくなってるけどいいけど、今のところはまだ微熱とノドの痛みだけだから平気かな。でも今夜は遅くまで勉強しなくちゃ...
ってことで体をあっためるのにビーフシチュー。

Oh no, I got a cold... I have two exams tomorrow and another one on Friday... I just gave an exam in the class I am teaching today. Hope everyone did good. Anyways, for now, it's only sore throat and a little fever.
To warm up my body a little, I cooked some beef stew.

牛肉、ジャガイモ、マッシュルーム、人参、タマネギ、セロリ、ローリエ、赤ワイン、バター、サラダ油、ビーフシチューの素。

beef, potatoes, mushroom, carrots, onions, celery, bay leaves, red wine, butter, vegetable oil, beef stew mix from Japan.





1 comment:

Sarah S. said...

Oh man I love stew! Feel free to share :)