Wednesday, December 1, 2010

Some Food 食べ物

Taco Rice
タコライス




Sekihan
赤飯


Shirasu Gohan
しらすご飯

5 comments:

Anne Palmer said...

That's a soft yolk, I can tell by looking at it. That's how smart people eat their eggs. Dumb people cook it all the way till it's all yuck yuck.

Ohana said...

すごい、アメリカでもしらすが手に入るんですね。しらすご飯は食卓に欠かせませんよね!さすがJiroさんも湘南人。

Jiro said...

Yeah Anne, I like half cooked (not completely soft yolk) eggs. Hey we need to take our dogs to Lake Tyler. Koko loved it there!

Jiro said...

レイくんママさん、
しらすはもちろん、ヒューストンへ行くと何でも手に入ります。刺身とか、いくら、タコわさまでうっています。納豆も冷凍ですが20種類くらいおいているので選びたい放題です。普通の日本のスーパーみたいですよ、レジもみんな日本語だし。2ヶ月に1度くらいお米が無くなると買い物に行きます。

Ryoko said...

お久しぶりです、りょうこです!
写真見てたら、またJiroさんのご飯が食べたくなっちゃったー!