Wednesday, May 27, 2009

ヤーコンラーメン Yacon Ramen

こないだ母さんがおいていったヤーコンラーメンなるものを作ってみました。ヤーコンは根菜で、オリゴ糖とポリフェノールがたくさん入ってるらしい。

Okay, my mom left this Yacon Ramen when she came here. Yacon is a root vegetable that contain a lot of fructo-oligosaccharides and polyphenol. So this ramen should be good for stomach and heart.



さて、できました。
Okay, let's try...

ヤーコンラーメン、ハム、ニンニク、ネギ、紅ショウガ
Yacon Ramen, ham, garlic, green onion, beni-shouga (Japanese ginger pickles)


麺は緑色です。
green noodle


食べてみるとあまりおいしくなく、食感もいまいち。1分20秒ゆでろと書いてあったので1分強ゆでてみたけど、コシもなく味もあんまりでした。

Okay, I have to say that this thing does not taste good... It's not nasty, but I didn't really like it. The taste, texture, color... didn't like any of them....

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