冷蔵庫に残っていたのを使って夏野菜カレーを作りました。
Angus beef, tomato (peeled), zucchini, eggplant, carrot, onion, mushroom, celery, garlic, bay leaves, butter, canola oil, tonkatsu sauce, soy sauce, ketchup, turmeric
アンガスビーフ、トマト(湯むきしました)、ズッキーニ、ナス、ニンジン、タマネギ、マッシュルーム、セロリ、ニンニク、ローリエ、バター、キャノーラオイル、トンカツソース、醤油、ケチャップ、ターメリック
Video of my mini pressure cooker. (I got a bigger one, too.)
小さい方の圧力鍋。
After 30 mins.
30分後
After I added the curry mix and some sauce. Almost everything's melted in the soup.
カレールーを入れてかき回したらほぼ全部溶けちゃった。
Ready to eat.
できあがり。
1 comment:
おう
誕生日オメデト
Post a Comment