こないだ母さんがおいていったヤーコンラーメンなるものを作ってみました。ヤーコンは根菜で、オリゴ糖とポリフェノールがたくさん入ってるらしい。
Okay, my mom left this Yacon Ramen when she came here. Yacon is a root vegetable that contain a lot of fructo-oligosaccharides and polyphenol. So this ramen should be good for stomach and heart.
さて、できました。
Okay, let's try...
ヤーコンラーメン、ハム、ニンニク、ネギ、紅ショウガ
Yacon Ramen, ham, garlic, green onion, beni-shouga (Japanese ginger pickles)
麺は緑色です。
green noodle
食べてみるとあまりおいしくなく、食感もいまいち。1分20秒ゆでろと書いてあったので1分強ゆでてみたけど、コシもなく味もあんまりでした。
Okay, I have to say that this thing does not taste good... It's not nasty, but I didn't really like it. The taste, texture, color... didn't like any of them....
No comments:
Post a Comment